Tango Hesap Silme

Tango Hesap Silme

Mobil uygulamalar arasında yer alan tango, bir çeşit canlı yayın yapılabilen bir programdır. Oldukça fazla kullanıcısı olan bu uygulamada kişiler canlı yayın açabilmekte ve karşı taraf ile burada arkadaşlık kurarak sohbet edebilmektedir.

Üstelik bu uygulama üzerinden para kazanmakta mümkündür. Fakat bazı durumlarda kişiler artık bu uygulamada yer almak istemez ve bunun üzerine hesaplarını silmek isterler. Peki, tango hesap silme nasıl yapılır kısaca bir göz atalım.

Tango Uygulamasında Hesap Kapatma

İlk olarak kullanmakta olduğunuz tango mobil uygulamasını açın ve kullanıcı adı şifre yazarak giriş yapın. Açılan sayfada sol üst köşede yer alan profil resmine tıklayın ve profil sayfasına girin. Bu sayfada dişli bir simge yer almaktadır. Bu simgeye tıklayın ve hesap ayarları adlı sekmenin üzerine gelin. Hesap ayarları genel olarak sağ üst kısımda yer almaktadır. Bu sayfayı açtıktan sonra hesabımı sil adlı buton karşınıza çıkacaktır.

Buna tıklayın ve ardından karşınıza çıkan alanları doldurmaya başlayın. Bu alanlarda sorular genel olarak hesabınızı neden silmek istediğinize dair olacaktır. Gerekli alanları cevapladıktan sonra onay butonunun üzerine gelerek işlemleri onaylayın ve böylece hesabınızı silmiş olun.

Tango Hesap Silme
Tango Hesap Silme

Hesap Kapanma Süresi

Hesap kapatma işlemleri toplamda 5 adımdan oluşmaktadır ve genel olarak bu işlemleri tamamlamak kullanıcıların yalnızca 1 dakikasını almaktadır. Tango hesabını silebilmek için gerekli işlemler tamamlandıktan sonra sistem sizin talebinizi değerlendirmeye alır. Bu değerlendirme süresi ise yaklaşık 1 hafta sürmektedir. 1 hafta içerisinde sizin sisteme kayıt etmiş olduğunuz mail adresinize hesabınızın silinmiş olduğuna dair bilgi mesajı gelecektir.

Hesap Silmeden Önce Bilinmesi Gerekenler

Eğer ki tango uygulamasından para kazanıyorsanız, hesabınızı silmek istediğiniz andan itibaren içeride kalan paranızı geri almanız mümkün olmayacaktır. Aynı zamanda mesaj geçmişine ulaşma ihtimaliniz ortadan kalmış olacaktır. Uygulamada yer alan kişilere, bağlantılarınıza veya arkadaşlarınıza ulaşma şansınız olmayacaktır.

Aynı zamanda uygulamadan kazanmış olduğunuz jetonlar ve puanlar silinmiş olacaktır. Kullanış olduğunuz mail adresini ve telefon numaranızı tekrardan kullanarak yeni bir hesap oluşturabilirsiniz. Hesap silmeden önce tüm bunları göz önünde bulundurmalısınız.

 

 

smmturk